Saturday, August 25, 2012

eid fitr 2012


kisah rayeQu..

bismillahirrahmanirrahim...
assalamualaikum kourank...
sihat ke?
i harap kourank semua sihat2x and happy2x je slalu, key...
ape citer raye kourank?
jom la share...
nanti tag kat my shoutbox tau...

for me myslef...
raye tahun nie biasa2x sahaja dan penuh dgn drama...
wahahahaha...
terbaek boboiboy...
ngee..

i balik kampung lambat tahu...
tension dgn kpm sebab umum cuti lambat bebenor...
tp, dah nasib kan..
terima je la...
so, selepas menjadi agak dungu selama 2 hari...
lalu aq pown berangkat pulang ke rumah pada jumaat malam....
bersahur di dalam bas hanya dengan bahaman cekedis menyebabkan perut aq bergendang awal pada hari terakhir berbuka...
mana taknya, carik roti...
stok kat kedai semua sold out...
nampak benor ramaiyg balik lewat..
hahaha...
ready utk bersahur di dalam bas...
weee.....


so, raye tahun nie semuanya bujang sahaja yg berkumpul di rumah...
selesai bersalaman....
jalan umah sebelah yg dekat2x terus melepak dan tertido di ruang tamu di sebabkan kehangatan mentari....
bila cuaca mula mendung dan ujan...
mak, bapak, kak da, aq ngan my adeq siap2x utk pulang ke kampung sebab....
dah bincang nak konvoi beramai2x dengan pengantin baru (abg ayar dan isteri)..
baju raye tahun nie first try jahitan sendiri...
x berapa nak kemas..
tp, boleh dan sedap di pakai...
ngee...
alhamdulillah...






memang sangat happening lakonvoi dengan family pakde...
tngah tunggu pitc from kak farhana nie...
candid jangan tak candid...
lalalalala~

berakhir dgn jamuan besar-besaran di rumah embah mus...
dan...
gelak canda di rumah paman sekak...
kitorang pown berangkat pulang....
alhamdulillah....
selamat....

continued utk raye seterusnya..
part 2...
tunggu..........


0 comments: