view my entries with this:

Thursday, December 20, 2012

kayuhAn kAsih 2



assalamualaikum korang...
aq nak ajak korang berkayuh nie...
berkayuh amal...
hihi..
sambil menyihatkan badan, sambil mendapat pengalaman, sambil beramal!!!
untuk sape?
untuk ruMah BaktI al-KautHar, BanGi...
kalau aq student ukm lagi, dah lama dah join diorang nie..
best tau naik beskal ramai2x...

jom.. sape dok dekat2x bangi boleh jOin...
especially, ukm student...
 kalau korang tak de beskal..
cuba try call en. bisharuzi kat bawah tu ha..
insyallah dia dapat tolong...

tarikh 5 january 2012...
so, penyertaan RM35 ringgit...
korang akan dapat t-shirt...
sangatlah canteQ t-shirt dia...
nanti korang akan dapat makanan jugak, join lucky draw, dapat sijil and yg penting....
experience...

and kalau ada ape2x pertanyaan...
korang boleh hubungi diorang nie..

en. bisharuzi - 019-2700026
kamarunnizam - 0172216902

and nak tau lebih lanjut.. korang gi sini... kayuhan kAsih 2

selamat beramal korrang !!!!



0 comments: