Sunday, January 6, 2013

macam mana nak tukar font kat phone samsung



macam mana nak tukar tulisan kat phone samsung...

assalamualaikum korang...
setelah lama bertukar tulisan kat my mIni 2 nie...
boring pulak...
so, aq nak tukar suasana..
kembali ke tulisan asal..
korang pown sama..
jgn stay je...
kite kene ada pembaharuan utk lebih semangat dalam hidup..
okay???
mmuuuaahhh... sayang korang...

orite...
macam mana nak tukar?
so....

1. korang gi SETTING
2. DISPLAY
3. SCREEN DISPLAY
4. FONT STYLE


and boleh tukar jenis font korang kat sini..
kalau nak font yg advance...
sediakan diri korang dekat tempat yg korang boleh capai wifi dia key...
selamat mencuba...
bye2x...


div class='comments' id='comments'>

16 comments:

  1. kalo samsung galaxy mini note 2??xde pon screen dissplay..cne nak wat?tq :)..

    ReplyDelete
  2. macam mana kalo xd screen display?tq..hehe...syepnyer fon xde..nak wat cne?

    ReplyDelete
  3. tqa... kalau phone tqa tu, tak yah gi screen display... terus carik font style..

    1. SETTING
    2. DISPLAY
    3. FONT STYLE

    kalau nak paham lagi.. tqa tengok nie..

    http://www.phonesavvy.com/phone-help/samsung-galaxy-note-II/Samsung-Galaxy-Note-II---How-Do-I-Change-Font-Style/

    ReplyDelete
  4. Kak cmne plak klu nk ltk fonts kt sony erisson ?

    ReplyDelete
  5. kalau corby 2,ada stu je font type.Nk bt cmne ehh?

    ReplyDelete
  6. cuba download tulisan lain kat web... sorry, x pernah belek phone corby... huhu..

    ReplyDelete
  7. tapi macam mana kalau samsung galaxy grand?font style tak de pun

    ReplyDelete
  8. samsung galaxy grand plak macam mana?Dekat situ tak de tulis font style..yang ada saiz fon je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. phone ori x? kalau mcm phone yg nadia baru beli, x ori... so, x de font style....

      Delete
  9. Nk tny , sy pnya samsung s4 , npe xde fontstyle ? Cmne nk uat ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. phone ori x? kalau mcm phone yg nadia baru beli, x ori... so, x de font style....

      Delete