view my entries with this:

Wednesday, January 9, 2013

myPhone



assalamualaikum korang...
aha...
saje nak share dengan korang...
for now, aq guna phone neyh...


GALAXY SAMSUNG MINI2

saje nak promote phone aq nie...
hahahaha...
nampak sangat dah tak de kerja lain...
kiki...


orait...
nak katanya...
before decide utk beli phone nie...
aq dah riki dah kat tenet...
phone ape aq nak guna untuk ganti samsung yg lama..
that's this phone...


...

actually, aq nak beli yg macam brand jugak la...
note ke, ace ke...
tp, at last....
galaxy mini2 yg terpilih...
sebab pilihan...
so, it's affordable...
with nice colour...
yellow lah kan...
semenjak 2 menjak nie...
tertarik dengan colour kuning nie...
hihi...
and for the last but not least...
sesuai la dgn my activities..
maksudnya, aq tak de la nak apply function2x yg mantap2x with this phone..
just need them to fulfill my desire..
hah..ha...

mane tak nya...
kiri, kanan, depan, belakang guna i-phone...
tergugat kowt..
ngee...
x pe, insyallah akan digunakan dengan sebaiknya...
(,")
sape nak join me...
be my geng dgn membeli this kind of phone...
peace!!!


0 comments: