view my entries with this:

Monday, August 19, 2013

raye oh raye!!



assalamualaikum korang...
dah raye ke berape nie?
hmmm...
1.. 2... 3... 4... -----  13 kan...
so, belum terlambat rasanyew kalau aq nak ucapkan selamat hari raye kepada korang-korang kat luar sana tu...
dah ketemu dengan syawal, aq harap dapat jumpa lagi ramadhan utk tahun depan...
ammiinnn...
so, raye tahun nie agak meriah jugak sebab abg jat dengan abg anang raye kat rumah...
and tahun ni jugak, insyallah aq akan beraye as a single woman.. sebab lepas nie aq nak dapat kawan baik dah...
and akan beraye dengan die la...
hehe...
macam x caye je nak menamatkan zaman bujang..
semoga Allah memudahkan segala urusan...
huhu...

ape pun, aq nak share shoot2x arie raye tahun nie dgn korang...


habis je pengumuman ghaye terus cabut carik bunga api...


dah penat tengok bunga api, budak bedua nie penatkan peyut deme pulak..
kiki..


yeay!! selamat hari raye semua...


bibik x 2 dgn anak2x sedare..




ratu 1 syawal neyh.. baju kemain... mewah.. haha..


ape yg lucu nye nie?


satu-satunya hero lebaran.. nie dia...




kembar bj raye Qu for d last time...









petang kitorang gerak ke umah kakak di kampung...


jumpe si kecik nie pulak..


2 syawal...
kakak sepupu aq nikah...
alhamdulillah..






geng2x bapa with baby time...


3 syawal...
photoshoot kat rumah embah...





pernah makan benda nie..
aq pernah... macam nie le ghupanya kulit lembu sebelum di proses jadik sup ke.. sambal ta aun ke...
lalu x nak makan lepas nie..
aq??? lalu je... kah2x..


dekat umah embah sah... isteri kepada arwah embah minin..


dekat rumah embah mah...


raye korang macam mane?
jom share...




0 comments: