view my entries with this:

Tuesday, August 6, 2013

the wAy to SPP interview



assalamualaikum korang...
yesterday.. at last...
hahahaha...
aq dapat tau result aq.. akhirnya keluar jugak...
IPGM aq yang paling akhir sekali after student seangkatan aq dapat tau keputusan diorang minggu lepas..
apepun, alhamdulillah..
keluar jugak keputusannya.. daripada tak keluar langsung..
betol x?

kih..kih..

ok or x?..
okay la...
tp, x mampu kot nak dapat best student kat IPG tu sebab sebab praktikum x berapa nak bagus...
kalau praktikum arie tu okay..
insyallah..
ada hikmah dapat lecturer mcm tu kot...
di kesempatan ini jugak.. nak berterima kasih sangat2x kepada semua pensyarah IPGM ipoh yang telah bertungkus-lumus meluangkan masa untuk anak angkat diorang nie...
kikiki...
dengan otak yang hampir separuh beku nie..
dengan study last minute after frust dengan keputusan pensyarah untuk praktikum...
alhamdulillah...
pensyarah-pensyarah banyak tolong kitorang sebenarnya..
terutama kepada puan radiah dan ustazah juairiah yang sangat-sangat la cool, maintain, comel, anggun dan menawan hati sesiapa sahaja...
sayang sangat dekat antuma...

pada awalnya dikhabarkan bahawa temuduga spp hanya untuk mereka yang below 3.75...
punya la seronok sebab x yah nak kene interbiu...
ghase macam nak melompat je...
tp, tup..tup..
ada nama aq dalam senarai..
oh, mak!!
ingat dah boleh rilekz sebab aq x berape nak suke intebiu nie...
sebab aq tak pandai public speaking...
idea susah nak berkembang on the spot...
uuuwaaa....

tp, nak tak nak.. kene jugak kan...
so, aq sedang menyiapkan fail yang akan di bawa bersama ketika temuduga nanti...
bahan2x bacaan perlu di print pada hari ini...

dokumen diperlukan:
ic
surat beranak
sijil SPM
sijil STPM
ijazah
pengesahan ijazah
surat tawaran ke IPGM

tp, aq ada sertakan sekali transkrip dan pengesahan graduat dr unibersiti..
segala sijil koko aq tak masukkan sebab before nie punya copy banyak tp, tak guna pown...
pembaziran je...
buat penat pegawai sahkan banyak2x..
so, just kepilkan yang ori je kat dalam fail tu ha..
doakan aq boleh jawab soalan2x yang dikemukakan ea..
salam alaik..
bye..



0 comments: