Sunday, October 30, 2016

Part time jawab kaji selidik



Assalamualaikum korang.. harap semua sihat selalu... hari ni nak share pasal part time job jawab soal selidik...

Kalau sebelum ni aq pernah cerita pasal part time job ni payah nak dapat hasilnya kan... and so far, setelah hampir 6 bulan.. aq pun berjaya dapatkan 2000 mata dan semangat la nak tebus walaupun hanya beroleh rm20 je.. hahaha.. but at last... sampai ke sudah aq tak dapat voucher yg dijanjikan..

Oleh yg demikian.. utk korang kat luar sana yg nak mencuba part time jawab questionare ni... hmmm.. x payah la kot.. better cari cara lain nak buat side income....

So, semoga sapa yg membaca entry ni dibukakan pintu rezeki oleh Allah... bye...


0 comments: