view my entries with this:

Monday, September 27, 2010

rEaleasE tensIoN dI GenTinG higHlanD..

tatkala ini
org lain masing2x sibuk study tahu
 final_exam
segila manakah kitourank sampai buleh bejalan time cenggini ek
hahahah
layan jer la kourank

pagi ini hujan tahu
tp, preparation yg dah dibuat telah menyebabkkan kitourank tekad utk gi jugak berjalan
hik2x
doa-doa supaya kat genting nanti kabus tak tebal sangat sebab kalau kabus tebal game banyak tutup lorh




so, kitourank berempat la
hanis, diyana, me and masyi MARO
hehe



ini jgn buat skandel ek
kawan saja
tengok la budak tu
semangat siap pakai tali pinggang tu.
hak2x..






dalam gondola masing2x take pitcure
walaupun nampak riang tp sebenarnyer dah sakit kepala dah nie
aperpun, best naik mende neyh
dengan perangai gila si hanis bukak2x pintu 
sedang kami berada 20 m dr atas tanah
menjerit si masyi



hmmm...
kalau kournak nak tau kat genting tu banyak park
just pilih jer mana nak masuk sama ada outdoor sahaja ke, indoor sahaja ker atau both of them
kitourank pilih outdoor jer sebab game dalam indoor tak extreme macam kat outdoor






siap buleh tdo lagi
bukan tpu tau
betul2x neyh
ader la kisah disebaliknyer sampai boleh tdo time2x gini
hehe
biarkan ia menjadi rahsia antara kami
(,"_)



tengok, lepas tu dia belasah pekene benda ni 2, 3 kali
seram 
x mo naik dah
huhu



dkat go-kart nie, saya dapat kete best
so, buleh la lawan org terror cam hanis & diyana
hak2x




abg coklat nie kitourank jumpa kat choclate world
banyak sangat coklat kat sini
pilih la yg maner suka
tp, kene bayar la
abg coklat nie ader photo shoot kat sini dengan kakak coklat
mereka ini foreigner di sini
after a few month
diyana jumpa magazine yg ader gambar diorang
raser teruja la jugak sebab kitourank ader time tu
hehehe
tp tak beli pown magazine tu


erk..
kene penjara!!




habis sudah
dalam perjalanan pulang cam gini ler gayanyer
masing2x dah penat
huhu

0 comments: