view my entries with this:

Tuesday, March 1, 2011

pernah ker kourank terlibat dengan cinta terlarang???

pernah ker kourank terlibat dengan cinta terlarang???
lalalala...
ha... ayat first tak macam eksklusif gitu...
dulu kan, aQ akan salahkan org bercinta tu tau..
tam..tam..tam.. 
aQ hentam..
aQ bagi sebijik..
2 bijik..
berani la pulak kan...
muehehehehe..

tp, bila dah raser sendiri...
hmmm...
lain pulak jadiknyer...
hahaha...

sebenarnya, banyak kategori cinta terlarang nie..
banyak kisah disebaliknya kan...
macam citer hindustan tu..
hmmm...
moje dosti karoge..
ngee..
sorry tak gheti la nak sebut betul2x...

dalam situasi aQ nie, maybe tak kira cinta terlarang kowt..
sebab bertepuk sebelah tangan sahaja tidak berbunyi kan...
hmmm..
lagipun rasernya, tak sampai tahap cinta la...
just suker jew..
wah!!
nakal..
gulp!!
uhuk2x..

awak, saya mintak maap malam tadi...
sy nak citer kat sini boleh tak...?
kalau awak bacer la..

hmmm...
saya nak mintak maaf dekat awak...
saya nak mintak maap dekat ehem2x..
and sy jugak patut mintak maap dekat uhum2x..
sebabnya........
sebaaaaabbbb...
saya suker kat awak..
nie yang saya takut sebenarnyer..
sebab tu, perjumpaan first itu hari, sy mintak org temankan...
tp, nampaknyer...
awak nampak kan...
nampak x?
okay2x..
bayang2x..
hik2x..
dah start la tu kan...
aperpun, malam tadi awak dah sedarkan saya...
terima kasih sangat2x sebab sedarkan saya...
(,")

lepas nie, kalau awak...
atau ader kenalan yg kenal dekat saya bacer entry nie..
sila buat tak tau eh...
sebab ku_sudah mula bertapak pada spot yang berbeza..
pandangan yang berbeza...
impian yang berbeza..

susah nak munculkan idea nie..
tp, rasernyer aQ berjaya...
bengkak jugak la mata...
hehehe...

alhamdulillah...
semoga kiter sentiasa diingatkan tentang kelemahan diri kiter..
semoga kiter sentiasa berada di bawah lindungan rahmatNya...
ku_ulang...
sila abaikan entry ini sekiranya ia menyelubungi hidup sebahagian daripada kourank..
semoga eppy2x jer untuk hari nie...
aqulu qauli hazha wa astghfirullahi wa lakum...
till the next feelin'
(,")

div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. ahahahahaha... kak ya nak buat novel la jie... inspirasi2x...

    ReplyDelete