view my entries with this:

Wednesday, March 30, 2011

aktiviti malam nie...
ahahahaha...
tak tau nak tulis aper dah kourank...
nak citer pasal diri sendiri karang ader pulak menular khabar angin yg x beraper nak betol...
so, i citer aper yg i buat malam nie...
haaa..
sebelum tu...
saper yg menghubungi no celcom saya..
maaf, bateri tengah sakit lorh...
so, prob sikit...
kesulitan itu amat dikesali...

okeyh!!
azam hari nie nak eppy bukan...
setakat pukul 10 nie nampak gayernya berjaya lah..
yeah!!

so, oleh kerana kengantukan..
start pukul 4, tertido jugak sampai pukul 5.30pm atas jemputan...
tttttttuuuuuutttttt...
utk jog..
tp, macam tak larat la..
kesan panadol yang ambik semalam or aper ker..
i pown tak tau...
then, solat asar...
berangan kejap...
tengok video klip...
video klip aper...
sila tunggggguuuuuuuuu.....
muahahahaha....
actually, dah start practice dah petang tu..
tp, stop for solat maghrib....
baca Quran sikit, zikir sikit....
kak shitah tepon offer kerja...
mintak2x la bertahan..
budak2x sekolah tu nakal sangat sampai tak der cikgu pendidikan islam nak lapor kat situ?
hmmm...
masalah..masalah..
teringat kat mak..
tepon la umah lepas rindu...
seronoknyer....
atas nasihat somebody tu...
kalau ader aper2x jadik, jgn amik panadol tu...
gi kat parent...
alhamdulillah...
thankz awak...

lagi...
dah gayut ngan bapak, mak ngan adeq yang dah abis exam asasi kejuruteraan kat uitm...
solat la isyak..
alhmadulillah...
then, mula la program...
ingat nak keluar...
tp, tak jadik la...
sebab lebih tertarik nak sambung step dance yg belajar petang tadi...
so, arie nie i try lagu:
into the new world by snsd...



mak ai...
memang susah giler...

tp, yg bestnyer..
belajar menari nie boleh datangkan peluh...
so, dapatla ganti peluh yang tak keluar petang tadi...
raser dalam 1 kg jugak kot turun malam nie..
tp, nak tambah balik...
sebab tersangat la lapar...
arie nie tak makan nasik agi...
huhu...

so, sambil2x buat entry nie...
ilangkan peluh...
lepas nie mandi...
lepas tu nak beli air jer kowt...
air aper yg boleh buat kenyang eh>
mau 2 bungkus air i beli malam nie...
jangan jealous..
bukan aper...
duit ader kat bank..
nak keluarkan...
x keluar2x jugak...

so,
till the next dansa...
papai..

0 comments: