view my entries with this:

Tuesday, May 7, 2013

aishwarya rai getting fat now...



assalamualaikum korang..
my lovely aishwarya rai dah temok...
betol..betol.. 
naik sungguh badan dia..
orang kate kalau badan naik nie, makna kate rumah tangga bahagia...
x gitu....
tp, dia sangat open..
u know.. kadang2x kalau icon artis macam dia...
bila dulunya top model, badan naik cenggini...
malu nak keluar, nak tunjuk kat umum kan..
but she's quite steady...
i bet dia mesti ada benda besar nak capai...
maybe untuk filem terbaru dia ke...
or, utk promote produk slim dia sendiri ke kan...
kan...
so, kite tunggu okay...
by the, her gurl cute la...
nak kate ikut muka dia, macam tak...
nak kata ikut muka suami dia pun tak jugak...
but still cute..


suka sangat appearance dia dalam citer nie...
sweet...
and now...


by the way... yg penting, u take care of your health okay...
dan juga...
semoga dibukakan hati for u and husband to see the One..
till then..



0 comments: