view my entries with this:

Tuesday, May 14, 2013

coloring untuk kanak-kanak



assalamualaiku korang...
hmmm.. hari nie nak kene buat pentaksiran untuk budak2x nie...
aq terfikir, macam mana la nak kasik anak2x aq nie diam tanpa banyak bicara sebab pentaksiran hari nie melibatkan faced one to one...
maksudnya kene panggil sorang...sorang... budak2x nie...
masalahnya sekarang...
anak2x 1c3 aq nie... hyper tahap stylo...
tie ngajar pown tak de nye nak duduk tempat...
nak berjalan je..
nak pukul.. dah pukul pun...
x berkesan... memang pe'el x leh duk tempat dia diam2x..
kalau sorang boleh la nak handle lagi...
nie dah lebih 5 orang..
aduih.. pening...

so, arie nie aq nak try bagi diorang mewarna..
then, sambil tu buat pentaksiran...
arie tu aq dah try jenis perkataan, tp utk anak2x aq yang kelas nie, x berkesan...
maybe sebab diorang x berminat kowt...
jadiknya, arie nie aq try gambar animal pulak...


taraaa...
nilai hari nie adalah saling bekerjasama dan tidak suka kepada pergaduhan...
berkongsi susah dan senang...
dan yang paling penting, siapakah yang menciptakan haiwan tersebut...
jawapannya - - - 
BETUL - tuhan kita Allah swt...
kalau korang nak print untuk anak2x u all, silakan...

nak cerita pasal ape ea ayam nie...?
citer2x yang islamic sikit...
hmmmm...
kitaran hidup boleh kot.. kan???



0 comments: