view my entries with this:

Friday, May 3, 2013

sumpah laknat saiful bukhari..



sumpah laknat saiful bukhari..
related to this isue...
i harap korang tak ambil mudah untuk tuduh mane2x pihak..
sebelum ape2x, jom tengok ape kate ustaz azhar idrus...

aq try tengok jugak video sumpah lakat saiful tu..
aq try nak bezakan video tu wether betul atau tak...
tp, tak reti ak trace ...
tambahan pulak kualiti video dia rendah...
so, aq pun gatal tangan tengok comment2x kat bawah tu...
for me, myself..
aq tak belahkan mane2x pihak sebab diorang and Allah je tau ape yg berlaku sebenarnya...
cuma aq nak tegur sikit la pasal pengomen2x tegar kat dalam tu..
jangan la keluar kate-kate melulu...
biarlah Allah yang menentukan...
bila korang salahkan saiful padahal korang tak tau perkara yang sebenar...
apa yg korang katakan itu juga boleh jadi satu fitnah..
kecuali la korang kompem2x tau dan yakin yg liwat antara mereka tu betul2x tidak berlaku...
baru la pernyataan korang memperlekehkan saiful tu bukan satu fitnah..
tp, korang kene bg kenyataan pulak la kan berkenaan kes tu..
eh, tp kes dah tutup kan...
hmmm... macam2x..

mungkin kite tak sedar tentang perkara tersebut...
tp, x pe..
kite saling mengingatkan...
Allah itu maha Adil dan maha Mengetahui...
berserah dan berdoalah kepada Dia...
akhir kata, semoga kite sentiasa dilindungiNya...
di dunia dan di akhirat...
ameennnn...



0 comments: