Wednesday, September 4, 2013

my bRidal _ eDaman's coLlection



assalamualaikum korang...
weee haaaa...
hari nie aq nak share dengan korang bridal yang menaja walaupun bukan 100 percent, tp dapat la jugak diskaun... ngee...

apepun, alhamdulillah...
walaupun terdapat kekangan masa daripada pengurusnya iaitu kak aida..
namun, segalanya berjalan dengan sangat lancar...
dan pada hari yang tersebut: aq sangat berpuas hati...

so, total lebih kurang 1500++..
pakej termasuklah:

1. hiasan konopi
2. hiasan bilik
3. pelamin
4. 1 x mekap
5. 2 x bantal nikah
6. baju design baru (citarasa dan ukuran badan sendiri)

ahaaa...
tema kat tempat aq adalah baby blue + baby pink...
ingat nak buat pink pekat sikit tp, en abang tak nak..
so, baby pink la..
alhamdulillah.. sangat la comel...
warna yg comel ea.. bukan kitorang... huhu...

so, korang tengok sendiri hasilnya kat bawah nie...
nie photographer x bertauliah...
kalau ikut sebenarnya.. alhamdulillah.. agak indah la jugak pelamin malam akad tu...
apepun, enjoy!!


hiasan bilik...


pelamin





my father and mother rasmi dulu..
weeeee...
sayang x pakai baju canteq2x kan mak...
hmmm...


nie pulak mekap oleh kak aida sendiri...
nampak jugak idungQu ade batang...
kalau tak.. penyek jew..
huhu..




baju kitorang...
x berape nak nampak?
cer klik gambar.. buleh besar x?
(,")

terima kasih kak aida..
cumel sangat baju tu...
tp, x sempat nak gambar banyak2x...
kejar asar pkul 4 petang..
huhu...

so, sape yg berminat boleh bawak bincang fb edaman's collextion kat sini..
sila klik gambar di bawah..


ataupun korang buleh pegi sendiri ke kedai diorang beralamat di pekan felda gunung besout 01
ataupun di deretan bangunan baru kat sungkai, perak tu...

selamat mengecapi alam baru...
till d next entry..
salam alaik...






div class='comments' id='comments'>

3 comments:

  1. cantiknye kak nad...sweett...suke tgk..hehehe...harge pon murah gak..hehehe...tp kalo buat nanti kat area rawang, agak2x dia boleh dtg tak? hurmmm....huhu~

    ReplyDelete
  2. rasanya boleh akma.. cumanya harga naik sikit la untuk kos minyak transport.. apepun, deal dengan kakak tu.. call je deme... hihi..

    ReplyDelete
  3. owh...ok..thanks kak nad..akma tgh nk cari yg murah2x ni..saje survey..hehe..

    ReplyDelete