view my entries with this:

Monday, February 23, 2015

cara mudah download from youtube...



assalammualaikum korang...
sape ada masalah nak download from youtube? sila angkat tangan...
aq salah seorang daripada korang la awalnya...
sebab x de software ape entah...
so, sekarang dah tak perlu dah software tu...

korang boleh download dengan mengubah url dia sahaja...
it's a kind of software i guess...
tp, by online la...
so, aq ajar korang hari nie eh...

apa yang korang kene buat adalah...
korang open video yang korang nak download dalam youtube...
korang pause dulu video tu...
kemudian.. dekat alamat url dia...
sebelum perkataan youtube tu korang taip ss...

nak senang... korang klik link kat bawah nie...
follow je apa dia ajar okey...
gud luck...

https://www.youtube.com/watch?v=IubsfPD9U9Q




div class='comments' id='comments'>

1 comment: