view my entries with this:

Monday, February 2, 2015

mak nyah dalam toilet ladies..



assalamualaikum korang...
taukan mak nyah tu ape....
hari tu jadi betul2x pada diri...
pernah jugak aq sembangkan perkara nie dengan hubby...
effect yg akan berlaku kalau biarkan je berleluasa gejala mak nyah dan kebenaran kepada lelaki untuk berpakaian seperti wanita...
melalui hukum dah sememangnya haram kalau lelaki menyerupai wanita atau sebaliknya...
tp, tu la... kesal dengan keputusan mahkamah yang membenarkan perbuatan tidak bermoral tu...
dah la dua daripada hakim tu melayu...
ish..ish.. terkilan bertul...


dan minggu lepas...
jadi depan mata... ingat nak membuang dalam toilet tu...
masuk2x je, cuma ada 2 org je dalam toilet tu...
termasuk aq ada 3 la...
actually, diorang tngah dok bersembang pasal barang private diorang yg sepatutnya diceritakan oleh kaum wanita...
at first sight,yang seorang tu aq x assume ape2x pun sebab cantik...
muka bujur sirih...
cuma dada leper la sikit...
tp, sorang lagi tu dok sikat rambut beria semacam je...
jarang aq jumpa perempuan yang berdandan dengan lentik tangan yang over nie....
sekali keluar suara,,,
mak, jantan...
terbantut aq nak membunag.. tunggu sampai kat sekolah je la gayanya...

dunia zaman sekarang... kalau tatkala tu aq tak perasan, then bukak tudung betulkan rambunt...
kan dah dedahkan aurat... x pasal-pasal je...
dan nasib baik la diorang tu mak nyah...
kalau GS (gila seks) sengaja pakai macam perempuan masuk toilet perempuan macam mana...
nauzubillah...

p/s: ke... kene sediakan satu lagi toilet untuk mereka yg kecelaruan identiti nie...
ish....



div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. taktau malu mak nyah ni -.- geram jugak dgn hakim2 yg benarkan lelaki jadi pompuan ni.. esok jawablah dia kat akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu... kite pun kene jaga2x la lepas nie.. public toilet dah tak secure dah... huhu..

      Delete
  2. sepatutnya pemimpin kena kaji dulu pro and cons bila nak gubal undang undang..ni bila dah ramai lelaki boleh berpakaian perempuan sesukan hati mmg tak mustahillah lah boleh jadi benda macam ni..kena lebih hati2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. like.. dunia akhir zaman.. semoga kite terpelihara kan...

      Delete