Monday, February 16, 2015

tips dapat duduk erl...



assalamualaikum korang dan selamat pagi...
adui.. x de idea langsung nak buat teks MTQ..
huhu..
so, share tips ngan korang sikit...
tp, tips ni utk sape yang naik erl pkul 7.30petang...
selalunya time pack memang ramai yang tak dapat duduk dalam erl tu...
kalau dari kl central nak ke salak tinggi macam aq alamatnya kene la berdiri 30 minit lamanya...

so, utk sape yg melalui keadaan yang sama dengan aq...
dalam memastikan korang dapat tempat duduk...
korang kene ada kat station selewat-lewatnya 15 minit...
macam aq, selalunya before 7.15petang tu aq dah menapak kat station erl kl central tu and terus beratur je sebab selalunya train akan sampai 2,3 minit before depart..
tp, kalalu 7.15 tu biasanya train dah sampai and akan depart pkul 7.30....

sekian je.. bye..bye...


0 comments: