view my entries with this:

Tuesday, July 14, 2015

majlis khatam quran



assalamualaikum...
selesai sudah majlis khatam Quran dan majlis penutup program ihya' Ramadhan SKJHT2..
nak katanya, seronok dapat pegang balik adobe photoshop.. salah satu benda yang aq suka buat time siswazah dulu menggodeh benda nie la..
and time pra-sijil dulu pun dapat mark yang best from lecturer..
tu yg makin gemar tu.. keh..keh...

so, ni la hasil kerja beberapa jam..


ingatkan kena bahagian slide je.. last minute baru tau jadi mc..
mula-mula steady je.. ingatkan sampai akhir majlis boleh steady..
rupanya-rupanya baru kena mike, tgn terus  gigil... fuh2x.. penat buat senaman pernafasan time tngah break...
fobia sebenarnya sebab time palapes dulu nak kena sepak disebabkan salah protokol.. sikit je pun salahnya dah nak kena sepak... so, fobia la sampai ke sudah,,,
kah2x.. tp, okay la sebab kat sekolah protokol tak macam army.. lagipun ada penyampaian hadiah... nak bagi budak diam tak leh la nak protokol sangat kan,, so, layankan aje.. just terfikir apa pandangan GB sebab dia leftenan.. huhu...

????


seronok tengok budak dapat duit raya.. and my piteri yang 2 orang tu pun dapat juge.. yeay...

tp sorry la tak leh nak repay sebab aq x masuk gaji utk 4 bulan.. uuuwaaaa...
layankan je la....






0 comments: