Friday, May 20, 2016

job di rumah.. somehow penipu jugak or aq x pandai?


assalamualaikum korang..
haaa... hari nie aq nak share pasal laman jobdirumah..
menipu ke?

haa.. secara langsung memang x la menipu...
tp, secara tidak langsung ada la jugak penipuannya...
oleh kerana aq terdesak nak dapatkan duit untuk perbelanjaan keluarga.. aq cuba la google mencari kerja2x atas talian yang aq boleh buat untuk dapatkan sedikit kos untuk sara anak-anak aq..

malang jugak aq jumpa jobdirumah nie... haha.. secara langsung memang x menipu.. tp, menipu jugak la kan.. lagi2x untuk orang yang tak pandai english macam aq nie.. hmmm.. org yg promote pulak kata hanya perlukan "sedikit" pengetahuan bahasa inggeris.. so, aq dengan gagahnya melabur 50 hinggit untuk join diorang punya group.. job yang ada semua kena pakai english power punya... nama site je gabung bahasa inggeris dan bahasa melayu.. ingatkan compitable la dengan aq.. rupanya hampeh... siap kena seal pulak tak boleh apply job sebab tak layak.. bazir 50 hinggit aq..

so, kalau korang kat luar sana tak pandai english.. tak payah la korang join.. buat pening sakit kepala je... and yang promote site nie dengan mengatakan guna "sedikit" je pengetahuan bahasa inggeris tu.. aq tuntut dekat akhirat nanti.. kalau ko dapat komisen drpd penipuan ini, harap rezeki ko tak berkat bro...

berlinang air mata... sape nak bg aq job part time nie korang?

haa.. lupa korang.. aq dengan gagahnya jugak nak tambah skill.. tengok2x..



cenggini pulak keluar...
sakit kepala... sakit atie... uuwaaa...





0 comments: