Thursday, July 21, 2016

Maceh pixajoy!!



Assalamualaikum korang... yeay... parcel dari skynet tiba d office.. yuhuuu.. dr hari isnin tunggu tau..



Haa.. kan.. apa yg di tunggu tu adalah parcel from pixajoy.. ya Allah.. cepat sangat siapnya.. aq submit hari jumaat.. hari rabu minggu depannya dah dapat.. happy x terkata...

Kalau korang nak tau apa pixajoy ni.. aq nak panggil apa ye.. company ke, web ke... tp satu organisasi la yg menyediakan perkhidmatan yg berkaitan gambar2x ni.. korang nak print gambar ke.. buat buku foto ke... cari je lawan web rasmi dia.. kalau rasa leceh.. tekan je la gambar bungkusan pixajoy kat atas tu.. yg warna hijau tu haa... selain tu.. korang boleh jugak download app dia kat playstore...

Actually.. harga sebenar utk buku foto ni rm69.. tp dia bg offer.. rm 9 je.. campur postage jadi rm18... berbaloi kan... bg aq okay la.. dr buat kat luar dah kena berapa entah...

And untuk kali ni just nak test2x je.. so, gambar memang main celup je la kan.. kalau korang nak hasil yg cantik.. letak la gambar yg cantik2x.. resolution tinggi.. macam aq ni.. memang rendah je la.. buat pun pakai phone je sebab nak tengok hasil dia macam mana kan.. so, overall.. okayla.. aq sangat berpuas hati dengan hasilnya...

Nia & farah

Abie & ummie



Gambo kawen.. baru dapat dibukukan setelah 3 tahun kawen.. hahaha..

Muka depan

Bahagian belakang..

Sorry ye.. background bertabur barang.. banyak no keje kat sekolah x siap.. kerja cikgu kat sekolah ni, buat program selalu last minute.. nak pengsan rasa.. hmmm...

Jenis kertas glossy gitu.. korang boleh pilih.. ada 2 jenis kertas dia.. apapun, cuba la korang kodek2x web or application dia on d phone ea..

Till d next entry.. bye.. salam alaik..








0 comments: