view my entries with this:

Saturday, July 16, 2016

Tudung baby, 1 tahun & 2 tahun



Assalamualaikum korang dan selamat pagi.. hari nie nak share dgn korang kat mana nak dapatkan tudung untuk baby dkt kawasan nilai.. tudung yg macam mana? Macam nie...




 actually, kalau korang rajin pusing kat nilai 3.. memang jumpa je la.. tp aq x pernah nak berkenan sbb x jumpa yg ada getah keliling tu kan.. lastly and last minute.. jumpa kat karisma nilai.. kedai dia kat kawasan giant nilai tu.. bahagian luar ye... tp, mahal sikit la.. kalau kat nilai 3, 10 hinggit dah dapat kot.. tp kat karisma nie my hubby beli rm19 kot macam tu..

Tp kualiti kain memang best la.. sejuk je.. and sarung macam mana pun tetap comel anak2x qu berdua tu... hihi..

Selamat shopping ye...


0 comments: