view my entries with this:

Saturday, September 17, 2011

adeq ke uTM??

salam kourank..
ceritera raya...
so, oleh kerana rayer tahun nie tak dapat nak balik dek kesibukan lain..
so, kitourank pown pulang ke kampung before rayer...
maksunya, berayer di bulan puasa lah kan..
hehe..


saper tak tau.. nie la menara condong teluk Intan, perak...
memang condong la...
geng menara Pisa tu...
hmmm


actually, ada 1 function lagi before nie..
tp, kiter citer entry lain..
so, selepas function tu..
aq and family gi antar adeq ke utm, skudai...
ke selatan pulak dia nampaknya..
ikut jejak kak da..
hehe


nie my niece...
abih aq tac_up si ecah nie...
mata blink2x sikit.. hehe...



sampai johor, oleh kerana kaki jalan yakni abg ngan kakak iparku ada...
so, kitourank pown pusing2x johor..
dapat la tengok singapore walaupun dari jauh..
ahahaha...sedey jer bunyik..







dah kenyang...
balik otel tdo...
tp, best sebab dyana datang malam tu...
eppy giler tak tau nak cakap... ahaha...
so, esok nyer antar adeq pulak..
adeq dapat bilik tak berapa nak canteq..
sabar jer la ea..
adeq kan kreatif.. pandai2x la nak comeykkan bilik tu nanti, key..











bye adeq.. jumpa lagi nanti..

0 comments: