Monday, April 1, 2013

shopPing kat poPular



shopping di HARRIS...
assalamualaikum sahabat..
haa...
kalau u all nak tau, bg pelajar IPG and IPT..
kitorang dibeklakan dengan BRiM Baucer buku..
sebanyak..

 

rm250...

so, beserta dengan baucer yg disponsor oleh popular sendiri..
aq berjaya menempatkan diri di antara golongan mereka-mereka yang mampu menghabiskan RM300 untuk bacaan sahaja...
berat giler bakul tu..
nak junjung pun x larat sebab penuh dengan buku...
last2x main tarik tolak, tolak tarik je bakul buku tu...
kiki..

so, baucer nie korang akan dapat kalau korang spent all your 250 vaucer in a day...
so, total of 300 lah kan...






cak!!
habis 300 untuk benda2x nie..
harap2x boleh habis la membaca kesemuanya..
sebab refer to my en. fiance...
buku2x nie kalau tak dibaca..
nanti kat akhirat nanti buku2x nie tuntut balik kat kite...
jadiknya, insyallah... baca sikit2x lama-lama jadi bukit...
dan..
x kan pernah habis untuk kita menuntut ilmu di dunia ini...
insyallah wa lillahi ta'ala..
baru mendapat keberkatan dariNya..
insyallah..
kan???

mmuuuaaahh.. syg korang!!!







0 comments: