view my entries with this:

Friday, March 13, 2015

balik kampung..



assalamualaikum korang....\ohooooo... balik kampung...
so, hari nie last sekolah untuk pertengahan semester pertama persekolahan...
oleh sebab-sebab yang tertentu kitorang buat KBS hari nie...
so, pdp kene ditangguhkan lagi...
tp, nak buat macam mana kan... dah peralatan dan tempat kat sekolah tidak begitu memuaskan... begini la jadinya...
apepun, hari ni akan jadi hari yang rilekx buat aq dan kengkawan....
just cek budak utk amali solat.....

hmmm... so, biasa la... bila nak kata cuti tu memang perkataan balik kampung x lekang la kan...
kali nie, kene balik perlis....
ke kampung suami pulak...
5 hari kat sana, tak tau la sempat ke tak singgah perak....
mungkin ada antara kita yang tak dapat nak balik kampung sebab duit tak de...
ye la, bulan lepas gaji masuk awal kan...
dah ujung2x nie mana la nak ada duit...
apepun, bersabarlah...
aq nie pun beruntung sebab stay dengan mak mertual....
so, hubby support tol, diorang support minyak...
alhamdulillah, dipermudahkan...
Allah bg rezeki lebih sikit kat hubby bula nie sebab gaji bini dia dah abih buat joli...
kah..kah..kah...

apepun, doakan kami selamat sampai ek...
bertolak lambat jugak nie...
lepas sekolah, dalam 6.30 petang baru gerak...
tu pun aybe jamak kat kl je...
dah boleh niat jamak la nie...
insyallah...


apepun, berhati2x di jalan raya dan jangan tension2x for those yang tak dapat balik...
praktikkan perkara bermanfaat lain di rumah...
okay...
bye..bye,,


0 comments: