view my entries with this:

Friday, March 27, 2015

jangan guna p1..



assalamualaikum...
statement condemn je kan...
kiki...
apepun, nak citer... aq dah guna p1 nie dalam dua tahun lebih dah...
and sampai satu ketika oleh kerana kesempitan duit, aq termiss bayar 3 month...
after 3 month... internet dah tak boleh guna dah...
then, diorang terminate my account secara sendiri tanpa maklumkan kepada aq..
dan yang paling stressnya, monthly payment still kene bayar sehingga la tertunggak RM400++..
after that, diorang blacklistkan my name...
then plus Rm200++ untuk pengurusan terminate...
aq yang bodoh ke diorang yang bodoh...
hahahaha...
x pasal2x habis 600++ kat situ je...
so, aq sarankan kepada mereka yang tak stabil ekonominya... yang gaji cukup2x je espeacially student yang nak guna tenet nie...
jangan pakai p1...
saja nak balas dendam kat company tu...
korang dah masuk dalam senaarai blacklist aq...
dan i hate u p1....
huhu...
nanes tak berlagu...
putus cinta ngan awak...
wek, tak nak kawan...


0 comments: