view my entries with this:

Tuesday, March 10, 2015

wordless tuesday..



assalamualaikum korang...
hari nie reverse pulak...
selalunya blogger ada banyak benda nak cerita tp tak berkesempatan nak menulis kat dalam blog... tp aq hari nie, nak menulis kat dalam blog nie tp tak tau nak coret apa...
kalau dulu banyak gambar menarik yang boleh dipertontonkan...
tetapi sekarang sangat la kurang sebab mood untuk selfie berkurang... equipment pun tak berapa nak best...
dulu time single mingle dulu suka la nak selfie2x diri sendiri...
tp, bila dah tambah kedut kat muka... dah beranak satu... siap nak tambah lagi sorang lg nie.. langsung punnah rasa nak selfie...
tambahan pulak muka makin tembam yang amat tembam...
so, fotogenik duolu2x ditinggalkan...

and sekarang kebanyakan member palapes yang ada blog semua sudah kurang aktif dalam pembikinan blog nie..
ye la, masing2x dah kawen, dah ada kerja...
memang tak menyempat la nak update blog...
tp, rindu la kat diorang...
rindu nak baca citer diorang....
hmmmm...

so, apepun, this week minggu exam bebudak...
so, aq rilekz and steady je la..
datang sekolah pun gerak kul 11....
happy giler...
kah..kah...
tp, malam kaki mesti cramp... entah kenapa entah... waktu mengandung dania tak de pun...
so, memang tak sedap la rasa badan....
nasib baik tngah exam, so tak de la penat sangat...

owhh.. nak readykan diri untuk selfie cuti sekolah la...
kitorang nak gerak ke perlis... kampung suami...
semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat sampai ke destinasi yang dituju...

tambah lagi... terniat di hati nak ada phone yang sesuai.. nanti2x la pk...
tngah tak de duit la terpikir ak phone best...
dah la barang baby tak beli lagi...
baby guna barang kakak nia je la jawabnya nie...
huhu...
sekian...
salam...



0 comments: