Tuesday, March 3, 2015

burger sedap area nilai



assalamualaikum korang...
hari nie nak share dengan korang pasal makanan...
haaa... pernah tak korang kadang-kadang lapar tengah-tengah malam...?
teringin nak makan burger tak?
aq nak recommend kat korang satu kedai burger nie...
kitorang panggil gerai burger mamat nie burger longkang...
haaa.. macam tak menyelerakan kan...
tp, insyallah kalau korang makan nak lagi...
memang sodap..
sebab apa kitorang panggil dia burger longkang?
sebab gerai dia tepi longkang... x de la diorang letak nama burger longkang pun...
kitorang yang bagi nama burger longkang..
ada gerai nasi lemak sedap jugak kat situ...
kitorang bagi nama nasi lemak longkang...
my hubby and in laws la yang ajar nama ni...
kih2x...

apepun, korang try la apa2x burger kat situ...
benjo ke, daging ke. daging speacial ke.. insyallah... sangat memuaskan hati...
sos banyak, mayonis banyak, lada sulah banyak... nak katanya memang tak kedekut la..
kalau before nie aq kata burger paling sedap, mamat yang jual burger kat seksyen 27 tu...
tp yg nie memang boleh challenge kedai burger tu berganda-ganda kalinya...
muahahaha...

nie pun tngah tunggu hubby balik bawak burger...
walaupun perut dah kenyang makan nasik tadi...
adeyh... macam manala nak sihat...
kih2x...

tempat : cempaka, nilai...
buka : rasa macam setiap hari... selalunya kalau malam hujan baru dia tak bukak...
kalau bukak tu, sampai pkul 2 pagi la nak katanya... start lepas isyak kot...

so, selamat menjamu selera yer...
daaaaaaaaaaa....



0 comments: