view my entries with this:

Friday, July 5, 2013

macam mAna nAk daPat duIt???



assalamualaikum korang...
aq rasa macam tau je cara sesetengah orang dapat cash_out nuffnang dalam sekelip mata je...
yang penting kene rajin blogwalking dan tinggalkan something pada shoutbOx..

maksudnya ape nad?
maksudnya, cenggini...
seperti yang korang tau, satu iklan di view, u akan dapat 20 sen kan.. 
rasanya la..
sapa jugak dengan "says"..
dekat shoutbOx blog yang korang view tu..
korang letak nama, dekat bahagian link tu korang letak link iklan korang tu..
and tinggalkan mesej..
as bonus, korang letak la nama yang best2x yg boleh tarik org untuk tau siapakah korang nie dengan klik pada link yang tersebut...
buat la kat berapa ramai korang nak..
lagi ramai, lagi bagus...

tp, tu la..
kalau macam aq sendiri..
aq tak berapa berkenan dengan cara nie..
seolah2xnya seperti ambil barang orang tanpa izin..
macam aq sendiri, kadang2x berminat nak kenal dengan blogger berkenaan...
rupanya business dia je yg jumpa...
huhu..
kecewa tau..


so, apepun.. depend kat korang la...
ini hanya pandangan dan pendapat tau..
jangan terasa hati pulak ea..
sayang korang..
mmmuuuaahhh...
salam alaik..


0 comments: