view my entries with this:

Tuesday, July 30, 2013

next launcher



assalamualaikum guys...
waaa...
x sangka dah masuk hari ke-20 berpuasa...
alhamdulillah...

tp, aq nak lari sikit dari bab puasa nie..
ditujukan khas buat semua pemegang2x android yang suka benda2x free neyh...
korang pernah dengar launcher?
actually, secara spesifiknya.. aq pown tak tau ape fungsi sebenar launcher nie..
namun begitu, yg aq nampak..
it gives u the appearance method on your smar phone la...

and aq nak kenalkan korang with this launcher
NEXT LAUNCHER

sangat la smart launcher nie...
appearance dia, icon dia, the way it moves page by page...
quite okay la...



see???
selalu kalau Go launcher memang banyak...
comel2x pulak tu...
but next launcher nie memang smart...
cuba korang try tengok....
carik je kat google play korang...
ada free ada yg berbayar..
just review first and kalau berpuas hati boleh la korang install...
selamat mencuba...


div class='comments' id='comments'>

6 comments:

  1. thx sharing..fiza mmg dah lamer gune GO Launcher nie..tuk wat icon jd lg comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka fiza sama macam muke sepupu akak.. sebijik.. canteq (,") hihi..

      Delete
  2. hu3..sedey2..sy pgguna hp biasa je =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... x pe, kot la nanti terguna smart phone.. bole la godeh2x kan.. tp, time tu mesti lagi banyak benda best.. hihi..

      Delete
  3. Oh, tak pernah dengaq pulak apps nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la.. actuallay x tau jugak... adeq yg kenalkan dengan launcher nie... (,")

      Delete