Wednesday, July 17, 2013

tuKaR saIz fOnt_ saMsuNG miNi 2


assalamualaikum korang....
dah masuk hari ke-7 berpuasa...
macam mane?
korang okay?
harap2x okay lah, insyallah..
(,")

okay, kali nie aq nak citer pasal tukar saiz font utk android mcm aq..
actually, dah hampir 8 bulan aq godeh2x phone nie macam nak tukar saiz dia kepada saiz yg lebih sesuai pada pandangan mata aq..
lebih2x lagi bila kite download jenis tulisan laindi pasaran..
sape ade jalan penyelesaian lain boleh tinggalkan jejak di ruangan komen aq...

apepun, aq nak kenalkan salah satu app yg aq jumpe...
it was "iFont"
agak puas hati denganapps nie sebab ape?
sebabnya tulisan dia memang variety walaupun korang kena download satu.. satu...
by the way.. it's depend dengan style and taste korang la...
and lagi satu...
apps nie memberi peluang kepada korang untuk turut menukar saiz font korang...

wwweeeeee...




0 comments: