view my entries with this:

Sunday, January 4, 2015

salam maulidur rasul



assalamualaiku korang...
salam maulidurrasul...

tanggal 3 januari 2015 bersamaan 12 rabiulawal hari tu..
aq and hubby dah bersiap awal dah sebab en hubby kene join perarakan untuk guru KAFA N9..
rasa penat jugak la nak tunggu dengan perut dah start besar, ngan dukung si kecik lagi... adeyh...
tp, apa yang boleh aq katakan, perarakan malidur rasul N9 memang meriah... dalam gambar x menggambarkan situasi sebenar pun...
pak cik mak cik yang bertongkat pun datang nak berselawat..
alhamduilillah..
jom sementara tu, kita selawat ke atas nabi...

Allahummasolli ala saiyidina Muhammad...

dan hari ni jugak my bufday utk bulan islam...
bertuah rasa dapat sambut bufday dengan junjungan besar baginda nabi...
so, layan gambar ye...




salute kat tuanku mukhriz dan isteri sebab join sekali perarakan...


nie la kontijen my hubby...
tp, nampak badan je... muka x nampak... yg mana satu? 
ahaaa... baju oren sebelah kiri belakang org baju hijau dekat tiang sepanduk sebelah kiri tu...
so, nak tengok gambar lain untuk kejadian.. boleh klik gambar di bawah yerp..






0 comments: