view my entries with this:

Thursday, May 7, 2015

cUcUk naiKkan hb..



assalamualaikum korang...
berdebor je rasanya nie...
baru lepas jumpa doctor untuk check mingguan baby...
result ambik darah 2 minggu lepas dah keluar dah...
meh nak citer, hb 7.1 jer...
peh...

natijahnya, aq diwajibkan untuk cucuk untuk naikkan hb... tp kali nie tak seperti apa yang aq baca kat blog ibu-ibu hamil...
kebanyakannya kata cucuk inferon... tp yg aq dapat nie lain pulak..
nama dia im dextran.. entah ape bendanya ni... aq pun tak tau....
and kesan cucuk pun tak tau macam mana...
kalau inferon memang majoriti mommies kata sakit... sampai dan beranak pun terkesan lagi kesakitannya... tp, cucuk kali nie tak tau la macam mana...

apepun, hati sangat la berdebar sebab baca blog semua kata sakit...
uwwaaa... nak nangis rasa....
tak nak..tak nak..tak nak... 
macam mana nak lari pun aq tak tau... huhu...
macam mana nie.....

semoga dipermudahkan segalanya esok...
huhu...


0 comments: