Saturday, December 4, 2010

awArd frOm shaG...

yuhuuuu..
first award yg i dapat..
actually, i ingatkan..
orang yang dapat award nie just bagi tangan kosong jer..
bukan begitu ker??
ehehehe..
yang nie siap suruh buat macam2x..
first tough macam malas giller nak buat..
tp, oleh kerana siShag nie dah bagi award kan..
ku gagahkan jua mindaku utk menyempurnakan hasrat beliau..
ehehehehe..
ter'over' pulak..
oppsssiiiieeee...
jangan marah ha...


thankz for that number
my favourite tahu..
hik2x..

okay..mrShag suruh buat aper ea..


nie la award yang dia bagi..
cOoOlLll..
tak raser speacial sebab dia buat utk all his followers kan..
tp, nampak bukan..
sangat rajin la mrShag neyh..
ehehehehe...
tp, dalam gambar tu tak ada gurlz pown..
boyz jer semua..
buat utk gurlz 1 boleh??
ahahahaha...
demand2x...
muehehehe..

tp, sorry sangat2x kat mrShag..
banner nie i tak leh nak letak kat sidebar sebab my sidebar dah nampak penuh...
nampak serabut..
nanti kepala i pening la..
huhu..
so, termaktub dalam entry nie jer la ea..
kire datang ketika, kepulan kreativiti datang mencurah dapat buat ia nampak tak serabut
i'll publish it, key..
jangan marah ha...

jeng3x..
ader soalan pulak nak kene jawab


okay..
nama penuh saya Nurul Nadiah binti kamaruzzaman
tak bahaya kowt gitau kourank nama nie kan..
then, panggilan blogger saya was:
deeya_shouranlee
deeya : myName
shouranlee: character cartoon dalam card capture sakura (i like)

i pown luper kenaper i follow u..
raser ader org rekomen..
so, i follow sajer
hik2x..

ghasenyew dah okay dah...
nice jer..
boleh jer tambah macam2x sebenarnyer
tp, tak yah la banyak sangat
nanti serabut pulak macam mine...
huk2x..

kurangnyer pulak...
sama seperti di atas...
ahahaha..
punyer la malas nak tulis...
x per la ea, mrShag..
kamOoooo faham bukan..
hehehe...

aperpun, gud luck utk kamooOOooo..

0 comments: