view my entries with this:

Saturday, December 18, 2010

cruelLove...



Image Detail

CruelLove or badLove
abis dah citer nie kat KBS World..
waa..
sangat sedih..
banjir sajer kelopak mata i tengok citer nie...
huhu..
tp, sangat sweet..
mmmuuuaaakkkzzz..
hik2x..


Yonggi: kalau nak difikirkan..
kau dan aku sangat berbeza...
kau suka komedi, aku suka sci-fi..
kau suka muzik klasik, aku suka rock..
kau suka kacang bean, aku tak suka makan kacang tu dalam hidangan aku (- -)"
Injung: tp, kiter mempunyai 1 persamaan yang paling penting untuk kiter..
iaitu, we loved each other (- -*)..

tu antara skrip last citer nie...
i citer sikit..
Injung (heroin) meet suhwan..
diorang jatuh cinta..
and she got pregnant..
upernya suhwan dah ader isteri..
suhwan siap tinggalkan Injung tanpa berpaling pun sebab nak jaga reputasi kat dalam syarikat..
although he still in love with her
dimalukan isteri suhwan dan sangat down, Injung larikan diri mulakan hidup baru..
so, dia jumpa dengan handsome boy Yonggi..
Yonggi baru lepas putus cinta when awek yg dia sangat suka bunuh diri coz tak dapat permission Yonggi's father..
diorang pown start kawan dan jatuh cinta sebab nak saling isi kekosongan dalam diri diorang...
namun, cinta tu mula kukuh..
bila nak bertemu keluarga Yonggi..
Injung sangat terperanjat sebab Suhwan tu abg ipar Yonggi..
start dari situ la cinta mereka dianggap sangat zalim kepada diri diorang nie...

macam maner diorang adapt ngan situasi nie???
kourank kene tengok la..
antara babak yg buat i banjir were masa dia dihumiliate oleh isteri suhwan dan ditinggalkan..
then, masa Injung's father mati
then, Yonggi kejar Injung bila Injung nak dissapeared macam tu jer dari idup dia
time besday Yonggi yg merupakan waktu utk diorang pisah

ending dia simple..
tp, sememangnya sweet..
huhu..
tengok tau!! jangan tak tengok..

wah!! sukernya...
hehe (,")


div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. kak nad..akma mmg sgt ske cte ni....agt2x besh tp akma terlepas ending la...diorg berpisah gak akhirnyer ek??ish3x...abg ipar yonggi tu mati ke x ek?? sbb abg dier kan ade mcm saket kat otak dier..hu3x..abg ipar dier tu ske gak kat injung kan..besh sgt2x cte ni..mmg sgt sedey..hehehehe.=P

    ReplyDelete
  2. abang ipar dia mati... tp, before tu dia buat operation.. dalam idup sebulan... dia mintak maap kat isteri dia.. sempat abiskan waktu ngan juran adn miso, anak angkat diorang tu.. dia mati betol2x lepas ambik gambar keluarga.. pastu dia mintak isteri dia biar injung ngan yonggi bersama.. yonggi rilex jer.. hubungan dia sekeluarga, ngan mak tiri dia pown makin okay.. last2x.. kakak dia bawak miso study oversea.. so, yonggi ngan Injung pown kembali bersama.. lagi pown... ceo syarikat tu dah tukar.. yonggi tak keje kat situ pown, dia pegang share selain bukak gallery lukis dia.. diorang bersatu balik time mr kwang kawin ngan mak cik tu... hehe.. yonggi tak leh lepaskan Injung dah time tu.. then, banyak kenang2x balik masa diorang jumpa... hihi.. tp, bersama la jugak akhirnya... (,")

    ReplyDelete