view my entries with this:

Friday, December 17, 2010

saLji tuRun x kaT sini..

aloha...
ala-ala Hawaii nak bagi panas sikit keadaan kat sini..
kedudukan i sekarang dekat: Malaysia
negeri: Perak
kawasan: felda gunung besout, Sungkai

kalau kat belah 3/4 bumi sama ada dari utara atau selatan...
mesi dah bising2x pasal musim sejuk dan salji
tp, kat Malaysia tak der..
sebab kitourank ader kat kawasan garisan khatulistiwa..
that's mean tak der tersenarai 4 musim kat negara kiter nie..
ahahaha..
tp kan..
masyallah...
kat sini, dapat terasa bahang.. eh, bukan2x..
ala-ala kebekuan gitu..
sejuknyer..
time malam memang nak sambar sweater..
tak sweater pown, amik selimut..
selubung satu badan..
huhu..
agak2x salji turun x??
ekekeke..
x kowt..
tak capai tahap beku pown kat sini..
nasib baik..
kalo tak, mesti aku keresahan sebab i can't adapt d cold..
huhu..
korank macam maner pulak??
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. betul tu;) sangat2 sejuk sekarang ni:)
    pagi dh sejuk, petang pulak hujan..ohh..bertambah2 shejjjukkkkk;)

    ReplyDelete
  2. hehe... sokong2x.. sejuk nyer lain macam sikit.. tahun2x sebelum nie tak der ghaser macam nie... hoho..

    ReplyDelete