view my entries with this:

Thursday, August 7, 2014

adeq~susu~kerja



adeq oh adeq...
assalamualaikum korang semua...
aktiviti sekarang...
tngah giat mencari cara macam mana nak bagi dania menyusu guna susu botol...
puas dah mencari puting yang sesuai...
semuanya dia tak nak...
waaa....
macam mana ummi nak tinggal adeq pegi keje nie?


dr. baby ~ refuse


tommee tippee ~ refuse


NUK ~ refuse jugak...

dia nak yg ori jugak...
adeyh...
actually, first2x dulu dia ngap je...
so, kepada ibu2x yg berkerjaya...
kalau nak train baby guna botol, train la awal2x...
kalau dia dah start kenal mommy dia, agak susah jugak la nak memujuknya...

aq nie pun dalam preparation lagi...
nanti kalau dah dapat cara yg betol, aq bagitau semula ea..
bye....


0 comments: