view my entries with this:

Monday, August 18, 2014

ummaland



assalamualaikum korang..
apa khabar hari nie?
sihat ke?
harap2x semua ceria jew.. sila pakat-pakat sennnnyyyyyuuuuuuummmmmmmmmm..
hihi..


macam dania senyum...

ohooo... hari nie just nak share korang pasal ummaland...
it's a page yg lebih kurang facebook tp islamik sikit...
dari segala segi, secara jujurnya aq lebih suka fb.. tp, x pe la.. slow2x... fb dulu pun, time start2x nak jadi trend tu sampai elok sekarang nie ~ melalui proses yg panjang jugak and banyak penambahbaikan.. betol x?
just wanna support islamic genre.. to yg join tu..
this was my page... jemput2x la jenguk ea..


haa.. comel jugak kan...
but, kene buat penambah baikan sikit la.. espeacially tentang roaming dia...
my page in ummaland nie, loading dia lambat sikit daripada fb... 
huhu.. moga-moga akan ada improvement dari semasa ke semasa..
jom support (,")

sape nak try join, sila klik pada gambar kat atas nie yurp...
selamat godeh2x.. daaaaaaaaaa..
salam alaik..




0 comments: