view my entries with this:

Tuesday, August 12, 2014

tempat checkUp baby..



klinik pakar kanak-kanak nilai..

assalamualaikum korang..
taraaaaaaaa... aq nak suggest korang gi sini...

Photo: At last, she is sleepin' after having a hard time because of her "fever to be".. Cian anak ummie.. #NurDaniaImani #2month

jenuh la nak tdokan si kecik nie...

cik dania asyik merengek je semenjak balik dari johor..
pagi tadi badan dia panas sikit...
so, aq buat spekulasi yg dia demam....
and pkul 7pm tadi aq perasan ada mukus kat hidung dia..
"alamak, dania berjangkit dengan ummie pulak dah"..
terus en hubby ajak gi klinik swasta...
mula2x aq berkira-kira dan was-was jugak selain memikirkan ongkosnya...
tp, at last aq pikir, untuk anak tak yah berkira sangat la...
so, kitorang pusing2x nilai and terjumpa klinik nie...
best!! kawasan sekitar best, khidmat best, nurse and doctor pun best..
so, although ubat dia agak mahal (dah nama pun swasta kan)..
tp, okay la...

oleh kerana doctor dia okay, so mommy pun tak stress and tak risau sangat tentang kondisi anak...
muehehehe...
doakan dania and her mommy cepat sembuh ea...
(,")


0 comments: