view my entries with this:

Thursday, August 28, 2014

ustazah comel



assalamualaikum korang...
x promote, x meninggi diri, bukan jugak bermaksud untuk riak...
cuma mengambil sedikit masa untuk sentiasa menyediakan minda aq dalam kedudukan yang positif...
nak katanya: insyallah akan awet muda je selalu.. sebab ape? sebab setiap hari murid dok mendoakan aq comel...
asal jumpa je.. "comel la ustazah"

(nie gambo lama ek)

kiki... doa tu kan...
padahal aq rasa tak de comey mane pun...
tp, kalau ikut pengalaman... keadaan nie will not stay for to long...
lama-lama budak2x tu boring la nak puji...
kih..kih...
by the way, masih bersyukur because masih ada yg menganggap aq comel...
muehehehehe.. (perasan je kan)

harap korang pun comel2x selalu...
take semua pujian untuk menjadi semangat untuk menjadi lebih baik pada hari mendatang...

p/s: syukran anak muridqu skjht(2)... harap korang pun comel je selalu macam sekarang neyh tau...
rajin-rajin belajar key.. jangan banyak main sangat!!
bye..bye..


0 comments: