Tuesday, August 12, 2014

bUrgeR lOngkaNg



assalamualaikum korang...
just nak share kat korang...
sape yg tercari-cari burger yg best untuk di ngap..
boleh la datang deretan kedai kat taman cempaka, nilai...
family my hubby panggil "burger longkang" je sebab kedai tu ada kat tepi longkang...
hahahaha..
but,
perghh.. subhanallah... burger dia memang sedap...
kalau yang speacial tu 5 hinggit..
terasa macam mahal kan... tp, bila korang makan, memang rasa berbaloi...
rasa tak rugi nak beli... rasa nak lagi...
semua melimpah..
sayur melimpah, black paper melimpah, mayonis melimpah, sos melimpah...
daging je tak.. kalau nak melimpah jugak, bayar lebeyh la kan..
muehehehe...

aq nak tunjuk gambar dia memang x canteq la sebab burger dia tak komersial pun..
so, aq cilok gambar nie sebagai hiasan...


lebih kurang macam nie la...
memang sedap.. memang puas hati..
cuba la try...
kedai dia start bukak pkul 6.30 pm sampai 1 am kowt..
tu la timing yg kitorang dah try tempah..
tp, exactly timing dia, aq tak tau..

and yg paling penting.. lagi sedap daripada burger mcD...
cuma dia tak de la tempat selesa nak duduk2x makan... korang order, bawak balik or gi la mane2x taman nak duduk.. kiki..
selamat mencuba ea...
daaaaaaaa...

salam alaik...



0 comments: