view my entries with this:

Wednesday, March 6, 2013

maiN bOla JarinG



assalamualaikum korang...
ada berita x berapa nak gempaq sangat....
aq kembali kepada proses menghitamkan muka..
dari kecik sampai la dah masuk suku abad nie...
x sempat2x nak tunggu kulit muka cun bak pelakon korea...
hahaha...


hah... inila dia...
jurulatih muda bola jaring sktr3..
weeehhiiiuuu...
tepuk tangan.. tepuk tangan...
x sangka pulak dah jadik jurulatih...
dulu tengok cikgu je melatih, kite kene dera..
skunk turn aq pulak dera budak2x nie..
heh..heh...

actually dah lewat pun...
lusa nak lawan, hari nie baru nak training...
memang susah la nak menang kecuali dengan bantuanNya...
x pe la.. i suka bagi pengalaman kat budak2x nie..
sekurang-kurangnya kalau org tanya diorang...
diorang boleh jawab...
"yes!! kitorang pernah wakil sekolah untuk netball"
see.. daripada you've got nothing kan...
experience what guyz???
yupzz.. the best knowledge in the world...
just like student..
i'm just too cute....
uweeekkk lah reader i...
kiki...
salam ukhwah (,")

aperpun, just nak membangkitkan isu di sini..
bila dah jadik cikgu nie...
nampak la bahawa terdapat segelintir guru yang susah nak bagi komitmen..
teringat zaman kadet dulu..
semua kerahan tenaga and paksa rela...
kang nak buat dekat cikgu2x sini macam pelik pulak..
jadiknya think positif..
maybe masing2x ada problem masing2x...
so, tinggallah kami..
semoga aq sentiasa menjadi guru yang bersemangat waja seperti suatu ketika dulu...
dan menjadi insan yg lebih baik dari sehari ke sehari...
insyallah...

(,")





0 comments: