view my entries with this:

Wednesday, March 6, 2013

tutorial nak deleTe coMment di shoutboX



assalamualaikum korang.. 
shoutbox korang dipenuhi dengan kata2x manis, sapaan ramah tetamah from others?
bila korang klik... kire nak berkenalan la kan..
rupanya tenet business...
huh! t_pah tertipu bang...
aq selalu kene...

actually bukan nak kate kedekut...
tp, aq x suka la org tipu2x nie...
u nak duit..
then, tpu2x pulak blogger and reader lain...
u buat nama u...
give comment yg comel2x kat shoutbox..
then, bukak2x ...
it just advertisemnet..

memuncung mulut aq di buatnya...
aser macam ape je..
baru nak kenal...
rupanya kene t_pu...
nasib baik aq bukan jenis yg maki2x....

kalau ye pun nak ramai klik iklan u...
nak cepat dapat cashout...
jangan la buat cara macam nie...
sesuke atie u je kan...

so, sekarang nie...
every time nak klik sahabat yg singgah kat my shoutbox tu..
i cek dulu...
macam mana nak cek...
haa...
cenggini....


first, tengok kat shoutbox korang.. 
klik kat cbox kat bawah tu...
then LOG IN..




gi kat messages and klik messages..



kalau korang tengok kat dalam petak tu...
x de blogspot kan...
haa.. mane yg x de .blogspot..
aq delete kan je...
button delete dia sebaris dengan "with selected: ban/... (atas sebelah kanan)..."
sebab kebanyakannya adalah advertisement...
sorry la guys, bukan kedekut..
cuma rasa u mencuri dari i...
u mainkan keikhlasan i nak berkawan dengan u..
sorry key...




0 comments: