view my entries with this:

Tuesday, March 5, 2013

wed saLwa


assalamualaiku korang...
so, minggu lepas berlalu dengan cepatnya...

pukul 4.30 pagi dah bangun utk ready2x kan budak nasyid...
maklum la...
pengurusan buat sensorang...
cenggitu la...
redha.. huhu...

sampai2x tau2x kene ubah..
lagu kedua kene dinyanyikan dulu...
dengan kene ready utk mc tilawah lagi...
maaf la anak-anak... memang x sempat nak urus korang..
so, natijahnya...
my group x menang la nasyid...
x pe, kite cuba tahun depan key...




memori2x masa jadik mc...
cool and steady je...
banyak kot buat salah...
tp, cool...
hah..ha...
peringkat zon je kan...


canteqkan...
aq suka ciri2x melayu nie...
suka sangat...
ngee...
jumpa benda alah nie time nak gi wed cik salwa kat felda air tawar 3, kota tinggi...


congrates buat korang...
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat....
happy2x je salalu okay...
(,")
barakallulakuma...

kalau korang nak tau, cik salwa nie sarjan batch dulu....
sarjan yg sangat setia dan komited...
dah ayu dah sekarang..
hihi...
eh, kejap.. sorry... cik puan salwa....
sebelah salwa tu, diyana merangkap mommy_to_be merangkap jugak koperal batch aq dulu...

habis wed diorang, aq tanya kat bie..
"bie, kalau nak lapor unit boleh x?"
jawapan dia...
"j-QAF dah nak abis kan... lagipun, tengok kat sabah tu ha (pencerobohan)... kalau nak lapor jugak, tunggu lepas setahun PRU 13"
ohohoho... kalau abis PRU13 memang x lapor dah la.. hihi...
tanda sayang kot tu... kan..kan...?
mesti korang nak termuntah bace statement tu kan...
kiki...
belasah je la..
alhamdulillah... diberi kesempatan berimamkan dirinya...
wink (,")
love awak selalu en. firdaus...

(,")

0 comments: