view my entries with this:

Tuesday, March 19, 2013

seGmen by doubledeeya.blogspot



assalamualaikum korang...
bersempena dengan cuti nie...
oleh kerana aq x de anak nak di tanggung...
dan untuk topup mood boring membaca...
serta membantu my readers...
dengan ini, secara rasminya...
aq nak melancarkan segmen pertama aq...
pppsssttttttttttttttt...


aq buat segmen nie sebab aq nak tambahkan tabung korang...
the, boleh la nak join mane2x advertisement yg aq minat, kan....
(,")
korang letak je alamat blog korang kat post comment nie...
nanti, di kala aq kebuhsanan di rumah...
boleh la aq jalan2x kat blog korang sambil klik2x tambah dana korang...
so, before enter this segmen..
harap masing2x daftar la nuffnang dulu ke, churp2x ke so i can click them...

orait...
syarat2x dia...
eh, segmen ada syarat ke?
segmen i kan...
suka hati i la...
mesti korang rase nak lempang kan...
hihi...
x kire, nak jugak buat syarat..
so, syarat2x dia seperti di bawah...

1) folow blog nie - x perlu (ikut suka korang nak ikut ke tak...)
2) klik iklan dalam blog nie - x perlu jugak (kalau korang rasa nak menyumbang, silakan.. kalau x, okay je..ngee..)
3) korang letak link blog korang kat ruangan post comment aq..
4) buat entry pasal segmen nie dengan tajuk seGmen by doubledeeya.blospot - and let your friends know about it... (saje nak carik variasi blog2x comel dan cool)... alamak, lupa pulak nak bgtau korang.. 
jgn lupa letak banner segmen nie tau..
5) habis sudah...

segmen ini akan aq tamantkan pada hari pertama cuti persekolah...
iaitu pada 23 mac 2013..
selamat bercuti kepada adeq2x dan para guru...
yg darjah 6, jangan skip kelas tambahan, key..

jom.. relax time...
yiieehaaa....




0 comments: