Thursday, November 17, 2011

CONTEST CANDID TIME

assalamualaikum kourank..
this time..
it's a contest frOm mUna rahiMah...


contest nie akan berakhir pada
13 december 2011


gambar nie had been taken time kitourank buat kayuhan amal for Gaza kat putrajaya..
ditangkap oleh marshall kitourank yang naik jip..
kire kalau ada budak2x kitourank yg cramp kaki ker...
aper ke...
diorang la yg akan tolong..
tp, besides menjaga kitourank nie..
sempat lagi depa snap2x pitc...
so, wujudla gambar nie..
nasib baik la tak jatuh..
taula dapat kejar..
gembira betol dia..
hak2x..


alhamdulillah..
segalanya berjalan dengan lancar...


teruja kan tengok basikal2x nie..
har..har..har..
(ketawa encik Crab)

so, kalau u all nak masuk contest nie...
sila klik banner contest kat atas tu..
dan selamat menjenguk ke blog owner contest nie ea...

tak teruja ker kourank??
hah!! tengok neyh...




hah!!..
teruja tak?


x jugak??
ish..ish..ish..
kalau yg neyh?


tipu kalau tak teruja...
haha..
comel sangat!
geram jer tengok kan...
aperpun, all d best to all yg masuk contest..
jom tambah kenalan..
(,")

tag kourank..



div class='comments' id='comments'>

5 comments: