view my entries with this:

Sunday, November 27, 2011

shawl...

salam kourank...
sorry for this post...
actually, bowrink sangat sampai tak tahulah..
tension..
ahahaha...
tak der keja pown boleh tension..
masalah kan...
last2x...
aQ nampak shawl..
so, untuk menghilangkan kebowringan..
aQ pown..
hik2x..
buat tutor mcm maner nak pakai shawl..

actually, dah ramai kowt pakar dalam hal nie..
tp, utk aQ, sangat menekankan depan ngan belakang supaya agak labuh untuk di pakai dan diperagakan...
okay...


kenekan inner kourank.. 


panjang dia lebih kurang jer.. kalau panjang sebelah pown maybe dalam 4, 5 inchi..
yang nie tengok la kepala uols besar maner..
tp, seriously, ia tak menjadi masalah pown..
pandai2x la kourank nak adjust, key..
kourank kan pandai..


ambik bahagian panjang sikit tu..
lilit macam biasa and pin kat tepi...
bahagian nie kalau kourank nak guna jarum, lepas tu sepit dengan something yg bentuk bunga ke, cartoon ke..
depends la eaa..


lebihan tu tarik atas kepala...
yg nie bukan fesyen tau..
biar kourank senang nak adjust bahagian depan pulak..
hehe..


amik bahagian yg pendek sikit..


kourank jadikan segitiga utk bahagian dada kourank ea...
ikut taste uols nak labuh mana...


then, turunkan balik bahagian yang atas kepala tu...


pin kan sekali dengan bahagian yg kourank dah adjust tadi...


pin kat sebelah lagi..


siap...


cak!



ang!
senang kan..



selamat mencuba..


hik2x..

0 comments: