view my entries with this:

Saturday, November 12, 2011

TerasA DoK LuaR WalaU DoK DalaM NegarA..part 2

sambungan kepada entry sebelumnya...
ahaaaa...
so, after pemandangan yg yg berlaku tempoh hari...
kire macam tak pk sangat lah kan about them yg seolah-olah mula concered my country home..
then, ketika nak pulang semula ke UKM..
coz keje and projek i dah start on 7 November...
pada 6 November 2011..
aq pown melangkah pulang dengan berat hatinya...

naek KTM...
perkara yang sama berulang semula...
sampai di Rawang dan stesen2x berikutnya..
nampak jugak golongan2x mereka...

yang aQ geram...
dah la diorang lelaki..
it's okay la kalau diorang nak masuk coach wanita...
teman kan awek diorang..
but still...
be gentleman la sikit...
masuk tempat ladies...
then duduk senang lenang atas kerusi...
bagi la kat ladies duduk..
mereka nie boleh diumpakan macam masuk rumah org buat macam rumah sendirik..
be ashamed la...
huh..

sampai..
nampak org dukung baby pown, buat bodoh jer..
tu yg berasap telinga aq tu..
so, inisiatif aq utk menyedarkan mereka adalah panggil akak yg bawak baby tu..
give her my seat..
tp, mereka-mereka itu nampaknyew buat muker tak bersalah jew...
geramnyew!!!

hmm...
apo nak dikato?

0 comments: