view my entries with this:

Monday, November 28, 2011

ShE is He..

salam kourank..
kourank kenal dengan BelL NuntitA tak...
so, dia nie warga Thailand..

nak kenal dengan dia tak..





comel sangat dia neyh...
aQ pown kalah seyh...
aQ tau pasal dia nie ujung tahun lepas...
first2x tengok dia...
hmmm...
sweetnya...
suker sangat...
dia nie salah sorang peserta 
"Thailand got talent"

suara pown sedap..
sweet jer...
masuk rangkap ketiga...
meremang bulu ghome aQ dengar..
hahaha...
rupernya..
she is he..
hmmm...
dunia, apa nak jadi...
dah lelaki makin kurang...
campur pulak dengan jenis yang macam nie...
lagi la bertambah kurang...
tp, aQ raser maybe kat Thai, secara international nyew..
diorang boleh terima org macam nie..
sebab tengok rilekz jer semua...

nak tengok video bell nie tak?
okay, kourank klik sini...

sweet kan...
hmmm...
tp, tu lah...


don't waste your life la..
tuhan dah bagi kelebihan as a man... be a man...
kalau uols jadik perempuan, i nak kawen ngan saper?
huhuhu...

and kalau kourank nak like...


jangan!
jangan la nak terima 'saham' dia sekali...
jangan mendorong ke arah yang sedemikian...
ish..ish..
cannot tau!
espeacially for muslims..

for non-muslim pown..
uols have your guts and your pride...
isn't it?
kalau kourank lelaki, jadilah lelaki yang terbaek untuk wanita...
dan sekiranya kourank wanita, jadilah yang terbaek untuk lelakimu..
okay?
hehe...
dah kul 1 dah..
mau titon dulu..
night kourank..
assalamualaikum...


div class='comments' id='comments'>

2 comments: