Wednesday, September 10, 2014

famous blogger



assalamualaikum korang...
nak tau x? bila aq tengok je rating blog aq.. macam mengecewakan je...
aq nak ada viewer macam abg ben ke, yuyu zalikha ke...
har..har...
tp, mcm ape je...
so, macam mana nak naikkan trafik nie...

hmmmm... baru aq perasan blogger2x tersebut bukan calang2x blogger...
dari segi penulisan dan idea...
dari segi apa yang diceritakan....
dari segi bilangan post entry yang dikeluarkan...
dari segi gambar yang cun melecun...
dari segi ilmu x kisah la dalam dunia blogger or lifestyle...
cara mereka menjaga hubugan baik mereka dengan orang lain...

yg penting, kalau nak jadi famous blogger nie... kene jadikan and built yourself untuk jadi qudwah kepada org lain...
and kepada famous2x blogger dan bakal blogger2x yang famous, harap jadi qudwah or contoh yang baik kepada orang lain...
time kaceh..



0 comments: