view my entries with this:

Tuesday, September 9, 2014

kumpul file Online


assalamualaikum...
selesai sudah pencarian...
tapi x berapa berpuas hati... namun berpada lah sebab barang free kan...

hihihi...
so, antara korang mungkin ada yang tercari-cari somewhere on dunia maya where we can keep our file...
punca aq terpk benda nie adalah aq malas nak bawak pendrive...
and, kalau aq bawak lappy ke sekolah pun, takut file penting hilang sama ada ter'delete' atau lappy hang...
so, kalau ada online file storage, selagi ada internet.. selagi tu ada backup.. kecuali.. internet dah x boleh digunakan...

aq nak promote and perkenalkan korang dengan FLIPDRIVE...
actually, fungsi dia sama dengan pendrive...
yg macam aq punya nie free je... so, just boleh simpa 5Gb sahaja...
kalau korang nak storage yg lagi besar, ambik la package yg berbayar okey...


aq baru je sign up... so, x godeh2x lagi ape ada dalam nie..
jom kite godeh sama-sama (,")




0 comments: